Lederwaren Anna

Exclusieve Italiaanse handtassen

mode-accessoires
COVID-19 UPDATE: wegens de aan de gang zijnde crisis nemen wij de volgende maatregelen:
  • Cadeaubonnen die tijdens de 'lockdown' vervallen worden verlengd. Contacteer ons met de code van je bon die te vervallen staat en wij sturen gratis een nieuw, langer geldig exemplaar.

  • Postverzending en verkooppunten werden stilgelegd. De cadeaubon kan wel nog online gekocht worden om zelf af te drukken of per mail door te sturen naar de ontvanger. Op die manier willen we iedereen die een geschenk nodig heeft, blijven stimuleren om - nu meer dan ooit - te kiezen voor een geschenk met een hart voor lokaal!

Lederwaren Anna

Ann heeft een passie voor Italië en Italiaanse mode. Ze wil die liefde voor Italie delen met Aalst en al haar klanten. Ze doet dit door een modieus en uniek gamma Italiaanse handtassen aan te bieden. Ann gaat elk seizoen naar Italië om die hoogstpersoonlijk zelf te selecteren van merken waaronder Gianni Notaro ( Carol J ), Tosca Blu, Vendula London, Mywalit, Fiorelli, Anekke, Lollipops, Paul's boutique, Saccoo, Bear Design, Maverick en Pepe Moll. Dit maakt dat ze stukken kan aanbieden die nergens anders te vinden zijn.

Kom dus het uniek gamma van handtassen en bijbehorende accessoires (portefeuilles, sjaals, lederen handschoenen, handtassenhouders, juwelenkistjes) zelf ontdekken!

Cadeaubon Aalst is niet met alle acties cumuleerbaar. Vraag ernaar in de winkel.

Lederwaren Anna is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Cadeaubon Aalst kan gebruiken.
Cadeaubon Aalst kopen

Verkooppunt!

Bij Lederwaren Anna kan je steeds binnenspringen en een kant en klare Cadeaubon Aalst kopen voor een bedrag naar keuze.
Alle verkooppunten

Locatie

Korte Zoutstraat 5
9300 Aalst
Tel: 053 79 05 16

Website: http://www.facebook.com/ANNA-138741076144395/