Nobel

Beleef NOBEL Aalst

restaurant-bar-cafe
COVID-19 UPDATE: wegens de aan de gang zijnde crisis nemen wij de volgende maatregelen:
  • Cadeaubonnen die tijdens de 'lockdown' vervallen worden verlengd. Contacteer ons met de code van je bon die te vervallen staat en wij sturen gratis een nieuw, langer geldig exemplaar.

  • Postverzending en verkooppunten werden stilgelegd. De cadeaubon kan wel nog online gekocht worden om zelf af te drukken of per mail door te sturen naar de ontvanger. Op die manier willen we iedereen die een geschenk nodig heeft, blijven stimuleren om - nu meer dan ooit - te kiezen voor een geschenk met een hart voor lokaal!

Nobel

Wacht niet met genieten tot later... want als later eerder komt ben je te laat! Warm, aangenaam. Van huis maar toch thuis. En plek waar je onder vrienden bent. Waar je geniet van de geneugten van het leven en je jezelf kan zijn. Dit is NOBEL. Een adres dat je moet ervaren en beleven. Nestel je neer, voer een goed gesprek met gelijkgestemden, laat je verrassen door onze maaltijden en toost met ons op het leven. Aangeschunkt lang de meander van de Dender is de ajuinenstad een stad in beweging, een charmante stad waarin het goed vertoeven is.

Enjoy life together!

Ontdek NOBEL ook op facebook of op instagram

openingsuren:

Ma - vr: 8u30 - 18u

Zaterdag 8u30 - 18u30

Zondag gesloten

Nobel is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Cadeaubon Aalst kan gebruiken.
Cadeaubon Aalst kopen

Locatie

Lange Zoutstraat 56 BUS1
9300 Aalst
Tel: 053 77 41 79

Website: http://brasserienobel.be