Querencia

Jouw specialist in huidverbetering

wellness-beauty
COVID-19 UPDATE: wegens de aan de gang zijnde crisis nemen wij de volgende maatregelen:
  • Cadeaubonnen die tijdens de 'lockdown' vervallen worden verlengd. Contacteer ons met de code van je bon die te vervallen staat en wij sturen gratis een nieuw, langer geldig exemplaar.

  • Postverzending en verkooppunten werden stilgelegd. De cadeaubon kan wel nog online gekocht worden om zelf af te drukken of per mail door te sturen naar de ontvanger. Op die manier willen we iedereen die een geschenk nodig heeft, blijven stimuleren om - nu meer dan ooit - te kiezen voor een geschenk met een hart voor lokaal!

Querencia

Bij Querencia kom je langs voor voor een professionele gelaatsverzorging en om volop te genieten van een welverdiende rustpauze. Nancy Du Four geeft je hartelijk welkom met een thee of koffie en ze bespreekt met jou welke behandeling het beste bij jou past.

Je kan bij Querencia terecht zowel voor een ontspannende gelaatsverzorging als voor specifieke behandelingen zoals acné, anti-ageing, couperose en pigmentvlekken. Door middel van onze verschillende toestellen en producten kunnen we elke soort huid op maat verzorgen. Zo hebben we onder andere de Nanopore behandeling, de Dermalux LED en de Aquarenew Hydrabrasie

Querencia is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Cadeaubon Aalst kan gebruiken.
Cadeaubon Aalst kopen

Locatie

Korte Zoutstraat 26
9300 Aalst
Tel: 0474 49 76 77

Website: https://www.querencia-aalst.com