't Gepeld Ajuintje

Verpakkingsvrije eco-shop

eten-drinken
COVID-19 UPDATE: wegens de aan de gang zijnde crisis nemen wij de volgende maatregelen:
  • Cadeaubonnen die tijdens de 'lockdown' vervallen worden verlengd. Contacteer ons met de code van je bon die te vervallen staat en wij sturen gratis een nieuw, langer geldig exemplaar.

  • Postverzending en verkooppunten werden stilgelegd. De cadeaubon kan wel nog online gekocht worden om zelf af te drukken of per mail door te sturen naar de ontvanger. Op die manier willen we iedereen die een geschenk nodig heeft, blijven stimuleren om - nu meer dan ooit - te kiezen voor een geschenk met een hart voor lokaal!

't Gepeld Ajuintje

Sinds 15 december is de verpakkingsvrije winkel ‘T gepeld ajuintje geopend. Je kan bij ons je eigen potje of zakje opvullen met allerlei kwalitatieve en ecologische producten zoals droogvoeding (pasta, rijst, gedroogde groenten en fruit,...) , kruiden, noten en zaden, hygiënische producten, schoonmaakproducten en ingrediënten om deze verzorgings- en schoonmaakproducten zelf te maken. Daarnaast is 'T gepeld ajuintje ook een ontmoetingsplaats voor gelijkgestemde zielen of voor mensen die de eerste stapjes naar een groenere planeet willen nemen. Je kan bij een lekkere tas thee, koffie of soep met elkaar een vriendschappelijk debat aangaan, een gezelschapsspel spelen of een boek lezen in de zetel. Workshopgevers kunnen onze zaal ook huren voor een kleine prijs indien de workshops gerelateerd zijn aan natuurlijk of verpakkingsvrij leven of persoonlijke ontwikkeling.

't Gepeld Ajuintje is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Cadeaubon Aalst kan gebruiken.
Cadeaubon Aalst kopen

Locatie

Molenstraat 30
9300 Aalst

Website: https://www.tgepeldajuintje.be/home