Het gezicht achter... ANNA POPS

Wie ben je en wat is je zaak?

Ik ben Tina, wispelturig, gedreven en zeer gevoelig voor mooie dingen, een 40-jarige meisjesmama van dochters Loïs en Fauve.

Mijn ondernemend kantje heb ik pas op "latere leeftijd" ontdekt. Ik heb een bachelor in de bouw op zak en had dus eigenlijk werfleider moeten worden. Liep dat even anders! Na enkele omzwervingen in vastgoed, de verkoop van keukens en een job bij de stad, heb ik nu mijn eigen winkel. Van echte job hopper naar parentpreneur, dus!

Om te ontspannen zoek ik mijn vriend, tevens lid van de Anna Pops familie, mijn vrienden, en de kindjes op. Sinds enkele jaren ben ik ook gebeten door de loopmicrobe en heb ik al 2 marathons op mijn palmares. afbeelding

Vertel eens wat meer over je zaak? Hoe ben je op het idee gekomen?

Anna Pops is sinds 2012 de vertaling van de drang naar kwalitatieve en originele schoenen. In 2017 wordt dit verhaal aangevuld met kinderkleding met lef. Unieke en duurzaam geproduceerde stukken staan centraal in de samenstelling van onze schoenen- en kledingcollectie. We zijn geen voorstander van massaproductie. Enkel mode die op een bewuste manier gecreëerd wordt, krijgt hier een plaatsje. afbeelding

Ik kom niet uit een ondernemersnest, Filip en ik hebben Anna Pops gestart vanuit een passie, een goesting en met oog voor schoonheid en ambacht. Mooie, lederen en goede kinderschoenen vonden we zelf niet in Aalst dus leek het ons een goede kans om dit te proberen. En met succes.

In 2018 mocht ik de felbegeerde “ondernemersaward” in samenwerking met HoGent en Broeikas in ontvangst nemen. Ik kon de Aalsterse studenten het meest inspireren en kreeg een jaar lang het label ‘bedreven en goedgekeurd’. Een geweldige erkenning en kers op de taart voor Anna Pops. afbeelding

Wat is je favoriete item in je eigen zaak? En waarom?

In de mode verandert het aanbod elk seizoen dus onze items kennen wel wat wisseling. Persoonlijk blijf ik wel het meest fan van onze kinderschoenen, voornamelijk omdat we deze zelf kunnen personaliseren en er onze eigenheid in kunnen steken. Elk schoen die we kiezen is dan eigenlijk een beetje een “Anna Pops” schoen. Zo krijgen we een unieke collectie aan schoenen.

Voor de kleding ligt onze sterkte vooral in het samenstellen van de meest unieke en originele outfits en dit met minder gekende merken.

Originaliteit en schoonheid ligt aan de basis van Anna Pops. afbeelding

Welke andere zaak binnen Cadeaubon Aalst vind je een aanrader?

Ik ben zelf heel hard fan van Clothilde omdat ik daar geen foute keuzes kan maken als ik op zoek ga naar beauty producten. Bij Pastoor ga ik heel graag omwille van de unieke stuks die je daar vindt, zij inspireren me enorm. En bij de soeptrien moet je zijn voor de lekkerste soep.

Ontdek hier meer over ANNA POPS of koop je cadeaubon online en ga er meteen langs!

Dit is een artikel op de website van Cadeaubon Cadeaubon Aalst