COVID-19 UPDATE: wegens de aan de gang zijnde crisis nemen wij de volgende maatregelen:
  • Cadeaubonnen die tijdens de 'lockdown' vervallen worden verlengd. Contacteer ons met de code van je bon die te vervallen staat en wij sturen gratis een nieuw, langer geldig exemplaar.

  • Postverzending en verkooppunten werden stilgelegd. De cadeaubon kan wel nog online gekocht worden om zelf af te drukken of per mail door te sturen naar de ontvanger. Op die manier willen we iedereen die een geschenk nodig heeft, blijven stimuleren om - nu meer dan ooit - te kiezen voor een geschenk met een hart voor lokaal!

Algemene Verkoopsvoorwaarden

Deze verkoopsvoorwaarden zijn deze van Unigift BVBA, uitbater en uitgever van cadeaubonnen in de gedaantes van o.a. TadaBon (online cadeaubonnen kopen), diverse stadsbonnen (o.a. Cadeaubon Gent, Cadeaubon Brugge, Cadeaubon Antwerpen), de Code Kassa app en website voor handelaars, en meer. De voorwaarden hebben betrekking op alle cadeaubon transacties onder één van de door ons uitgebate merken / systemen / websites, en uitsluitend deze.

De cadeaubonnen zijn slechts geldig tot de datum vermeld op de cadeaubon - typisch is dit 1 jaar na de aankoop. De cadeaubonnen zijn geldig uitsluitend bij de handelaars actueel vermeld op deze website.

De consument beschikt niet over het recht van aankoop af te zien eens de betaling is voltooid.

De waaarde van een cadeaubon kan niet omgeruild worden voor geld, enkel voor producten / diensten. Bij gebruik van de cadeaubon voor producten/diensten met lagere waarde dan de waarde van de cadeaubon (bijvoorbeeld, voor 30 EUR aankopen doen met een cadeaubon van 50 EUR), kan het verschil niet worden terugbetaald in geld.

UniGift is niet verantwoordelijk voor de goederen of diensten die de klant betaalt met de aangekochte Kadobon.

UniGift is niet verantwoordelijk indien de klant een foutief e-mailadres van de Begunstigde invoert. Bovendien draagt UniGift geen enkele verantwoordelijkheid indien de Kadobon na verzending al dan niet toevallig in handen van een derde valt.

UniGift is niet verantwoordelijk voor problemen met de uitvoering van de betaling door de Klant. UniGift doet hiervoor beroep op de professionele diensten van Stripe ter verzekering van de veiligheid van online betalingen.

Bij geschillen is enkel de rechtbank van Gent bevoegd.
Contacteer ons indien u verdere vragen hebt.