Het gezicht achter... Bogaert Optiek

Wie ben je en wat is je zaak?

Wij zijn Pascal & Stephanie van Bogaert Optiek uit Aalst. Beide gediplomeerd Orthoptist-Optometrist. afbeelding

Vertel eens wat meer over je zaak? Hoe ben je op het idee gekomen?

Het was al snel duidelijk dat mensen goed laten zien mijn levenswerk zou worden. Na afgestudeerd te zijn in 1991 als opticien-optometrist werkte ik eerst een aantal jaren in de groothandel van brillenglazen. Met die ervaring op zak, nam ik in 2005 de optiekzaak over waar ik tijdens mijn studie stage liep: Optiek Sorgeloos in de vrijheidstraat. Mijn motto bleef door de jaren heen onveranderd: service en kwaliteit voorop!

In september 2019 kwam dochter Stephanie haar laatste jaar stage lopen in de winkel, om dan vanaf juli 2020 vaste medewerker te worden. Met een passie voor mode helpt zij het cliënteel bij de keuze van de gepaste bril/zonnebril.

Sinds 2010 zijn wij ook partner van LensOnline voor Aalst en omstreken. Hierdoor is Bogaert Optiek nu ook het uitgelezen contactlenscentrum in Aalst, met een uitgebreid gamma aan contactlensproducten, deskundige aanpassing en opvolging.

Eind 2019 , begin 2020 konden we de oppervlakte van de winkel verdubbelen en hebben we geïnvesteerd in de allernieuwste oog-meet-apparatuur van het gerenommeerde merk ZEISS.

Met andere woorden: we zijn helemaal klaar voor de toekomst! afbeelding

Wat is je favoriete Item in je eigen zaak? En waarom?

Een favoriet item kiezen uit onze zaak is voor ons onmogelijk. Elke bril en zonnebril die je ziet in onze zaak is uniek en de keuze is enorm. Het zijn stuk voor stuk pareltjes, waar we mensen gelukkig mee maken en een nieuwe look mee geven. afbeelding

Welke andere zaak binnen Cadeaubon Aalst vind je een aanrader?

Moeilijk om een favoriete handelaar aan te wijzen. We proberen zoveel mogelijk lokaal te kopen en vinden iedere handelaar uniek!

Als we dan echt moeten kiezen gaan we natuurlijk voor zaken die we goed kennen: Drankenhandel De Moor, The Music Club en S7 Fashion

Stuk voor stuk zeer professionele zaken!

Ontdek hier meer over Bogaert Optiek of koop je cadeaubon online en ga er meteen langs!

Dit is een artikel op de website van Cadeaubon Cadeaubon Aalst