Het gezicht achter... Hoy

Wie ben je en wat is je zaak?

Wij zijn Pascal Vermeersch & Maya Spaens, trotse uitbaaters van de handelszaak Pandora by HOY.

afbeelding

Vertel eens wat meer over je zaak? Hoe ben je op het idee gekomen?

Onze winkel werd geopend in december 1988 door mijn ouders dus bestaat al 33 jaar.
Sinds 2001 nam ik de winkel over en run deze nu samen met mijn vrouw Maya.
Deze is constant geëvolueerd van fantasie en accessoire winkel in mode naar een trendjuwelier met exclusieve merken zoals Gemini, Thomas Sabo, iXXXi, Ania Haie, Les Cordes, Oozoo, ZAG, Cluse, Rosefield .... en PANDORA als hoofdmerk.

afbeelding

Wat is je favoriete Item in je eigen zaak? En waarom?

Dit is heel variërend aangezien de modetrends ook vaak verandert. Bij mijn vrouw is dat Pandora uiteraard en Ania Haie aangezien deze fijne stijl om te combineren in laagjes heel populair is. Verder veranderen we heel graag van horloge en armbanden, daar hebben we ook veel keuze in voor zowel mannen als vrouwen.

afbeelding

Welke andere zaak binnen Cadeaubon Aalst vind je een aanrader?

Als aanrader nemen wij zeker de winkels Tommy Hilfiger en Snoepies te Aalst. Ze hebben supermooie kledij bij Tommy voor zowel man als vrouw en heel klassevol. Bij Snoepies is de keuze voor onze zoon uitstekend met supermooie merken en enorm veel keuze. Met de eigenaars kunnen we het zeer goed vinden.

De derde zaak nemen we de nieuwste deelnemer in het cadeaubon netwerk, Stokerij De Moor in Aalst. Onze zoontjes zitten samen in hetzelfde klasje en zijn de beste vriendjes. De Moor is uiteraard een begrip in Aalst met een assortiment om te genieten.

Ontdek hier meer over Hoy of koop je cadeaubon online en ga er meteen langs!

Dit is een artikel op de website van Cadeaubon Aalst