Het gezicht achter... Juwelier Bosmans

Wie ben je en wat is je zaak?

Ik ben Marc Bosmans, juwelier op de Grote Markt in Aalst onder de naam Juwelier Bosmans. afbeelding

Vertel eens wat meer over je zaak? Hoe ben je op het idee gekomen?

Ik heb mijn eerste zaak opgericht in 1992 in Halle en nu, 30 jaar later, zijn we al 9 jaar in Aalst gevestigd. De juwelenmicrobe heb ik met de paplepel meegekregen. Mijn ouders waren mijn voorlopers en inspiratie in dit vak.

Het leuke aan mijn zaak is het professionalisme laten samen gaan met het sociale. Ik ben namelijk ook gepassioneerd door muziek. Het is fijn om dit te kunnen uiten in het Aalsterse.

Onze zaak heeft 2 afdelingen, nl een fashion afdeling en een afdeling in het luxe segment. In het luxe gedeelte bevindt zich het gerenommeerde merk “Breitling” en “Hermes”. Ook schitterende juwelen gezet met diamant en kleurstenen verleiden de hedendaagse vrouw. afbeelding

Wat is je favoriete item in je eigen zaak? En waarom?

Wij zijn gespecialiseerd in het verwerken van oude juwelen naar een nieuw hedendaags ontwerp. Elks resultaat is uniek en, naar mijn mening, wondermooi. afbeelding

Welke andere zaak binnen Cadeaubon Aalst vind je een aanrader?

Tja, iedereen die vandaag onderneemt is een geweldig persoon. Vandaag is het niet makkelijk meer om te ondernemen en daarom … hoedje af en zeker voor de jonge ondernemers.

Ontdek hier meer over Juwelier Bosmans of koop je cadeaubon online en ga er meteen langs!

Dit is een artikel op de website van Cadeaubon Aalst