Het gezicht achter... Lederwaren Arijs

Wie ben je en wat is je zaak?

Wij zijn Hilde Verliefden en Wim D’haese. Samen hebben we sinds 5 jaar Huis ARIJS overgenomen, of beter gezegd verdergezet.

afbeelding

Vertel eens wat meer over je zaak? Hoe ben je op het idee gekomen?

In 1995 hebben wij gekozen om onze energie en tijd te steken in de verkoop van relatiegeschenken aan bedrijven onder de naam Samdam Business Gifts, nu Samdam Belux.

Lederwaren Arijs werd opgericht door Wim zijn grootmoeder en onder het bewind van zijn ouders werd de zaak toonaangevend.

Onmiddellijk na de overname hadden wij de kans om uit te breiden. Wij hebben niet getwijfeld, de winkel werd verdubbeld in oppervlakte tot een kleine 1000 m². Wij opteerden ook voor nieuwe trendy merken handtassen zoals Liu-Jo, Guess, Michael Kors, Pourchet maar ook minder gekende merken zoals Cromia.

afbeelding

De slogan blijft steeds: “als u aan kwaliteit, keuze en service voorrang geeft, koop je bij Arijs lederwaren"

Wat is je favoriete Item in je eigen zaak? En waarom?

Hilde en haar team zijn wild enthousiast van handtassen en accessoires. Wim is dan weer heel trots op het luxe bagagemerk TUMI, die wij als enige verdelen in de streek. Huis Arijs mag beslist de bagagespecialist van groot Aalst worden genoemd. We zijn hoofdverdeler van Samsonite, American Tourister, Tumi, Herschel, Eastpak, Kipling en vele andere merken. afbeelding

Welke andere zaak binnen Cadeaubon Aalst vind je een aanrader?

Bij Huis De Vos kan je de lekkerste chocolade halen. Voor een lekkere Griekse maaltijd moet je dan weer bij Zorba zijn.

Ontdek hier meer over Lederwaren Arijs of koop je cadeaubon online en ga er meteen langs!

Dit is een artikel op de website van Cadeaubon Cadeaubon Aalst