Fo & Fie

Betaalbare kinderkleding van de leukste kinderkledingmerken

mode-accessoires
COVID-19 UPDATE: wegens de aan de gang zijnde crisis nemen wij de volgende maatregelen:
  • Cadeaubonnen die tijdens de 'lockdown' vervallen worden verlengd. Contacteer ons met de code van je bon die te vervallen staat en wij sturen gratis een nieuw, langer geldig exemplaar.

  • Postverzending en verkooppunten werden stilgelegd. De cadeaubon kan wel nog online gekocht worden om zelf af te drukken of per mail door te sturen naar de ontvanger. Op die manier willen we iedereen die een geschenk nodig heeft, blijven stimuleren om - nu meer dan ooit - te kiezen voor een geschenk met een hart voor lokaal!

Fo & Fie

Een mama met goede smaak, Liesbeth! Ze ging op zoek naar een nieuwe uitdaging en al snel kwam ze op het idee om een kinderkledingwinkel te beginnen. Want nergens in de buurt vind je een kinderkledingwinkel met leuke, kwalitatieve en zeker niet onbelangrijk: betaalbare kinderkleding!

Liesbeth staat jullie graag bij met persoonlijk advies en helpt je met enthousiasme kiezen voor een nieuwe outfit.

Je vindt bij Fo & Fie alleen maar betaalbare kinderkleding van de leukste kinderkledingmerken. Winkelen bij ons is een ware verademing voor mama's & papa's en ook super chill voor de kinderen, dankzij onze unieke kinderhoek en knappe presentaties.

Fo & Fie is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Cadeaubon Aalst kan gebruiken.
Cadeaubon Aalst kopen

Verkooppunt!

Bij Fo & Fie kan je steeds binnenspringen en een kant en klare Cadeaubon Aalst kopen voor een bedrag naar keuze.
Alle verkooppunten

Locatie

Gudstraat 2a
9310 Herdersem
Tel: 0486 20 91 05

Website: http://fo-en-fie.be