V-ReLax

Ontspannend je gezondheid verbeteren

wellness-beauty
COVID-19 UPDATE: wegens de aan de gang zijnde crisis nemen wij de volgende maatregelen:
  • Cadeaubonnen die tijdens de 'lockdown' vervallen worden verlengd. Contacteer ons met de code van je bon die te vervallen staat en wij sturen gratis een nieuw, langer geldig exemplaar.

  • Postverzending en verkooppunten werden stilgelegd. De cadeaubon kan wel nog online gekocht worden om zelf af te drukken of per mail door te sturen naar de ontvanger. Op die manier willen we iedereen die een geschenk nodig heeft, blijven stimuleren om - nu meer dan ooit - te kiezen voor een geschenk met een hart voor lokaal!

V-ReLax

Zoek je ontspanning en wil je ondertussen je gezondheid verbeteren? Dan is een voetreflex behandeling een zeer goed idee!

Ik ben Veerle De Coninck en na het volgen van verschillende cursussen in het alternatieve, heb ik zelf de zin gekregen om met een praktijk voetreflexologie mensen te leren ontspannen en ondertussen te ondersteunen bij hun gezondheidsklachten.

In de eerste plaats wil ik ontspanning en relaxatie bieden, één van de sterke eigenschappen van reflexologie. Ontspanning werkt in op het lichaam, de geest en de emoties. Op de tweede plaats wil ik je gezondheid bevorderen via de reflexpunten op de voeten.

Graag online reserveren, met vermelding cadeaubon Aalst.

V-ReLax is één van de deelnemende handelaars waar je jouw Cadeaubon Aalst kan gebruiken.
Cadeaubon Aalst kopen

Locatie

Nieuwbeekstraat 18 bus 22
9300 Aalst
Tel: 053 21 01 80

Website: http://www.inforegio.be/voetreflexologie-v-relax-aalst